Adrian Mutu, propus pe banca unei echipe importante din Europa

Adrian Mutu, propus pe banca unei echipe importante din Europa

Adrian Mutu s-ar putea întoarce la Fiorentina, de data aceasta din postura de antrenor.

Într-un interviu acordat unei publicații de casă a Fiorentinei, impresarul român Florin Manea se declară impresionat de calitațile de antrenor ale "Briliantului", în prezent selecționer al naționalei de tineret a României.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Mi se pare un antrenor foarte bun. Are multă experiență personală ca fotbalist. Să nu uităm că a fost un jucător de foarte înalt nivel. Chiar dacă nu a reușit să se califice în faza finală a Campionatului European, nu a pierdut niciun meci. În opinia mea poate deveni un antrenor foarte puternic", a spus Manea pentru FirenzeViola.it.

"Cu siguranță că l-aș vedea pe banca Fiorentinei. Îl cunosc personal, suntem prieteni, și știu cât iubește orașul și suporterii. Mi-a dezvăluit că a refuzat Roma din dragostea pe care o poartă pentru Fiorentina", a adăugat acesta.

Adrian Mutu (42 de ani) a evoluat la Fiorentina timp de cinci ani, în perioada 2006-2011.

Mutu a disputat 143 de meciuri pentru Fiorentina și a marcat 70 de goluri.

15 este locul ocupat de Fiorentina în clasamentul din Serie A, cu doar 30 de puncte strânse în 30 de runde.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!