Un fotbalist al lui FCSB ar putea fi coleg cu Mitriță în America, după un transfer fabulos

Un fotbalist al lui FCSB ar putea fi coleg cu Mitriță în America, după un transfer fabulos

Olimpiu Moruțan, 21 de ani, unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB în acest sezon și titular al echipei naționale de tineret, ar putea ajunge la New York City FC, echipă de care aparține și Alexandru Mitriță.

Totul s-ar putea realiza dacă Moruțan va fi transferat de Al Jazira, urmând ca peste un an să ajungă în MLS, la New York, relateaza surse citate de Digi Sport.

Al Jazira, New York City FC, Manchester City și alte echipe fac parte City Football Group, al șeicului Mansour, astfel că mutarea lui Moruțan în MLS ar fi o formalitate.

ADVERTISING

Mitriță este împrumutat până la vară la Al Ahli.

Potrivit sursei citate, transferul ar urma să se decidă luni, în schimbul a 9 milioane de euro și pentru un salariu de un milion de euro.

Sumele sunt mai mici decât cele vehiculate inițial - 10,5 milioane de euro pentru transfer și salariu de două milioane -, dar și decât suma cerută de Gigi Becali pentru tânărul jucător, 15 milioane de euro.

Al Jazira e pe locul 2 în campionat și e antrenată de fostul tehnician al lui Ajax și Sporting, olandezul Marcel Keizer. Tot în Emirate antrenează și Daniel Isăilă, la Baniyas.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Moruțan a venit în 2018 la FCSB, de la FC Botoșani, pentru 700.000 de euro. De atunci a adunat 8 goluri și 25 de pase decisive în 80 de partide. Doar în acest sezon are 10 pase de gol și 3 goluri.

Citește și:

Ofertă neașteptată pentru un jucător al lui FCSB: Cine dă peste 10 milioane de euro și un salariu fabulos - surse


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇