Ofertă neașteptată pentru un jucător al lui FCSB: Cine dă peste 10 milioane de euro și un salariu fabulos - surse

Ofertă neașteptată pentru un jucător al lui FCSB: Cine dă peste 10 milioane de euro și un salariu fabulos - surse

Gigi Becali ar fi primit o ofertă neașteptată de peste 10 milioane de euro, pentru unul dintre cei mai tineri jucători ai echipei.

Cel puțin așa susține Fanatik, care citează surse apropiate.

Este vorba despre mijlocașul Olimpiu Moruțan, unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB în acest sezon, și titular al echipei naționale de tineret.

Oferta este de 10,5 milioane de euro, din Emiratele Arabe Unite, iar banii ar urma să fie plătiți pe loc. Echipa ar face parte din concernul care deține și pe Manchester City.

ADVERTISING

”Nici mie nu-mi vine să cred. E o ofertă foarte mare. E posibil să se facă transferul. Un salariu fabulos pentru Oli!

Nea Gigi e dispus să negocieze, dânsul vrea 15 milioane de euro. Nu suntem foarte departe. Luni vom avea o discuție cu cei din Emirate și cu domnul Becali. 

E greu să se plătească sume de 10 milioane pentru un jucător din Europa în acest moment”, a anunțat și Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan, citat de Gazeta Sporturilor.

Suma este mai mică decât limita de 15 milioane de euro pe care Becali o cere pentru fiecare dintre ”perlele” sale - Moruțan, Dennis Man și Florinel Coman.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Moruțan a venit în 2018 la FCSB, de la FC Botoșani, pentru 700.000 de euro. De atunci a adunat 8 goluri și 25 de pase decisive în 80 de partide. Doar în acest sezon are 10 pase de gol și 3 goluri.

Cea mai mare sumă primită de FCSB în urma unui transfer este de 9,8 milioane de euro, pentru Nicolae Stanciu, transferat la Anderlecht, în 2016.

Citește și alte știri despre FCSB:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇