Care sunt jucătorii aflați pe lista neagră a lui Gigi Becali în această iarnă la FCSB - surse

Care sunt jucătorii aflați pe lista neagră a lui Gigi Becali în această iarnă la FCSB - surse

FCSB a terminat pe primul loc în Liga 1 după turul sezonului regulat și are acum parte de multă liniște pentru prima dată după ceva timp.

Chiar și așa însă, deja un prim jucător și-a anunțat plecarea de la club, e vorba de Gabi Enache, iar acum tocmai s-a aflat faptul că Gigi Becali plănuiește să mai îndepărteze de la echipă și alți fotbaliști.

După aducerea lui Risto Radunovici de la Astra, fundaș stânga, începând cu 15 ianuarie, pe lista neagră a lui Becali de plecări în iarnă s-ar afla portarul Ștefan Târnovanu, apărătorul stânga Ionuț Panțîru și atacantul Alex Buziuc. În plus, și Enache ar fi urmat să fie îndepărtat, dar el deja și-a luat la revedere de la colegi, după cum SpotMedia.ro v-a informat de marți:

ADVERTISING

Primul jucător de care FCSB se desparte în această iarnă

Despre Târnovanu și Panțîru s-a scris despre un interes al celor de la Poli Iași, care îi pot avea ca împrumut cel puțin până vara viitoare. Chiar antrenorul Daniel Pancu a confirmat interesul pentru cei doi, după cum scrie DigiSport.

În plus, Buziuc nu a convins deloc în acest sezon la FCSB, postul de atacant fiind unul cu probleme la echipa din Berceni, acolo unde nici Sergiu Buș nu prea a convins. El se poate întoarce la Gaz Metan, de unde a venit alături de Vali Crețu sau chiar Buș.

ADVERTISING

FCSB a terminat turul sezonului regulat din Liga 1 pe primul loc, cu 34 de puncte, la două puncte peste Craiova și la trei lungimi peste CFR.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Juventus s-a făcut de râs cu Fiorentina pe teren propriu (Video)

Reacția Simonei Halep după ce a primit din nou titlul de sportivul anului în România

Cum vrea Ciprian Ciucu să scape trotuarele din Sectorul 6 de mașini: Eu, bolțari dintr-aceia scumpi și urâți, nu o să mai pun!

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!