Un fost selecționer face dezvăluiri: Ce-i spuneau oficialii FRF despre Ianis Hagi

Un fost selecționer face dezvăluiri: Ce-i spuneau oficialii FRF despre Ianis Hagi

Fostul selecționer al echipei naționale de tineret, Daniel Isăila, spune că oficialii FRF i-au reproșat faptul că îl convoca pe Ianis Hagi.

Isaila susține că a avut contre puternice cu conducerea FRF, care nu îl dorea pe Ianis la naționala de tineret.

"Au fost însă divergențe și din federație. Nu erau de acord cu selecția asta. Și nu numai a lui Ianis. Fiecare selecționer are de dus o piatră de moară în spate. Eram o fire deschisă și-i puneam însă pe toți în fața faptului împlinit. De exemplu, la începutul mandatului, i-am rugat pe cei din departamentul tehnic și de scouting al FRF să-mi prezinte câte o listă cu 33 de jucători vizați pentru lotul U21. Să-mi dau seama cum gândește fiecare. Diferențe uriașe! Asta pentru că nimeni nu s-a gândit atunci să propună jucători mai mici ca vârstă. A fost o muncă titanică pentru a structura lotul cu care am pornit la drum.

ADVERTISING

Eram poate influențat și de ceea ce se întâmpla prin tribuna oficială. Soția și fiicele mele stăteau acolo și auzeau tot felul de comentarii de la foști internaționali, jucători importanți. Dacă urăsc ceva în viața asta e ipocrizia, duplicitatea și falsitatea oamenilor. Când accepți să fii antrenor la U21 trebuie să accepți și criticile, dacă sunt obiective și nu se duc în jurul unor interese meschine sau prin spate. Sigur, nimeni nu e perfect, am și eu problemele mele. Iau și decizii greșite, dar mi le asum", a spus Isaila pentru Gsp.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători de la naționala de tineret, care anul trecut a ajuns în semifinalele Campionatului European.

Drept urmare, jucătorul lui Rangers a fost promovat la prima reprezentativă.

Citește și alte articole interesante de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇