Un antrenor legendar spune despre Cristiano Ronaldo că a "devenit o povară pentru orice echipă"

Un antrenor legendar spune despre Cristiano Ronaldo că a "devenit o povară pentru orice echipă"

Cristiano Ronaldo a devenit liber de contract după despărțirea de Manchester United iar la Cupa Mondială a ieșit de pe ușa din dos după eliminarea Portugaliei în sferturi de finală cu Marocul.

Până acum nu a reușit să își găsească o nouă formație, însă se vorbește de un contract cu gruparea arabă Al Nassr, care îi poate oferi peste 225 de milioane de euro în următorii 3 ani.

Fabio Capello, fostul antrenor de legendă de la Milan, Juventus sau Real Madrid, a comentat situația lui Ronaldo, spunând că lusitanul este vinovat pentru ceea ce i se întâmplă și l-a caracterizat ca fiind arogant: "Cristiano Ronaldo și-a făcut-o cu mâna lui și este păcat, mai ales când ne uităm la ceea ce a realizat în carieră. Ca jucător, nu poate fi pus la îndoială, dar a fost arogant. S-a autopropus peste tot fără să reușească să găsească o echipă care să creadă în el. A devenit o povară pentru orice echipă", puncta Capello pentru presa italiană, prin portalul Football Italia.

ADVERTISING

Ronaldo a fost în centrul criticilor și la Mondialul din Qatar, când în ultimele partide a fost rezervă. La meciul cu Marocul a intrat abia în minutul 50 și a avut doar un singur șut pe poartă, și acela în prelungiri, după minutul 90.

Cristiano Ronaldo 50 Legendary Goals Impossible To Forget

"A fost un jucător excelent, un marcator de talie mondială, dar acum își distruge moștenirea. Îmi este greu să mi-l imaginez la orice club după luna ianuarie", scria și Lothar Matthaus în Bild, fostul campion mondial cu Germania.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!