Ultimele detalii despre starea de sănătate a Simonei Halep înainte de turneul de la Miami

Ultimele detalii despre starea de sănătate a Simonei Halep înainte de turneul de la Miami

Simona Halep a cedat în semifinalele partidei cu Iga Swiatek de la Indian Wells, iar în cadrul partidei a avut ceva probleme de sănătate, primind și un bandaj strâns pe coapsa stângă, spre finalul jocului.

Românca de 30 de ani a pierdut cu scorul de 6-7, 4-6, asta după ce în prima manșă a ratat două mingi de set la 5-4.

Cosmin Hodor, fostul manager de PR al Simonei Halep, a dezvăluit care este starea de sănătate a sportivei noastre, înainte de cele două turnee americane la care va mai participa, Miami și Charleston.

ADVERTISING

"Știu că Simona e bine, se recuperează, va juca la Miami și în celelalte turnee. La Indian Wells mi s-a părut că a atins o formă destul de bună, joc solid, începând cu primul tur. Nivelul ei de joc, încet-încet, ajunge la nivelul unde ar trebui să fie. Swiatek a fost o adversară puternică, dar care a fost foarte reținută și înainte de meci. Nu cred că a avut momente prea ușoare înainte. Simona și-a îmbunătățit ritmul de joc foarte mult și are șanse să-și ia revanșa la turneele viitoare. În plus, să ne uitam și la celelate sportive de aceeași vârstă cu Simona. Hai să vedem ce fac Svitolina, Azarenka, Kvitova, Pliskova. Simona este în creștere, are un nivel constant turneu de turneu", a fost declarația lui Hodor făcută în cadrul emisiunii Așii Tenisului de pe DigiSport.

Serena Williams vs Simona Halep Miami 2015 Highlights

Simona Halep își va afla în noaptea de duminică spre luni adversarele de la Miami, acolo unde va fi favorita 23 și unde în trecut a bifat de două ori semifinalele, în 2015 și 2019.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!