Concluziile trase de Simona Halep după turneul de la Indian Wells

Concluziile trase de Simona Halep după turneul de la Indian Wells

Simona Halep a făcut un turneu excelent la Indian Wells, acolo unde a bifat semifinalele, fiind învinsă cu greu de Iga Swiatek, viitorul loc 2 mondial WTA, în două seturi extrem de disputate.

Halep, 30 de ani, 26 WTA, a avut și ceva probleme fizice în timpul partidei, după ce s-a întins după o minge mai grea, ea continuând să joace cu un bandaj strâns pe coapsa piciorului stâng. Dar la conferința de presă de după joc, Simona a apărut zâmbitoare și și-a încântat fanii cu o concluzie certă: simte că revine la cel mai înalt nivel al tenisului său:

ADVERTISING

"Mi-am luat cu siguranță foarte multă încredere din acest meci. Am fost super aproape și chiar dacă este prima săptămână când am simțit că revin la nivelul pe care vreau neapărat să-l ating din nou, a fost un meci bun pentru mine. Sunt recunoscătoare că pot juca din nou la acest nivel, e încurajator pentru viitor", a spus Halep, care va urca de luni din nou între cele mai bune 20 de jucătoare ale lumii.

Întrebată și despre situația tensionată din prima manșă, când a ratat două mingi de set la 5-4 și apoi a avut o răbufnire nervoasă la final, dubla campioană de Mare Șlem a mărturisit: "Da, cu siguranță. Am avut multe șanse și e chiar dureros când pierzi un astfel de set. Dar chiar și dacă aș fi câștigat acel set eram departe de calificarea în finală. Mă bucur că din punct de vedere al nivelului de joc am fost aproape, e un mare plus și un pas înainte", a mai declarat românca născută la Constanța.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru Halep urmează alte două turnee programate în Statele Unite, Miami și Charleston.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!