Simona Halep își află adversarele de la Mastersul de la Miami. Când are loc tragerea la sorți

Simona Halep își află adversarele de la Mastersul de la Miami. Când are loc tragerea la sorți

Simona Halep a bifat semifinalele turneului Masters de la Indian Wells, iar pentru ea urmează acum un alt puternic turneu, tot de 1000 de puncte, cel de la Miami, începând de luni încolo.

Turneul de la Miami are loc între 21 martie și 3 aprilie, fiind dotat cu premii în valoare totală de 3.260.190 de dolari.

Tragerea la sorți are loc în această noapte, de duminică spre luni, puțin după ora 00.00. Halep va fi cap de serie 23, în timp ce Sorana Cîrstea va fi favorită 24 la Miami. Astfel, ambele jucătoare au un prim tur liber și vor intra direct în faza secundă.

Conform programului oficial, Simona Halep şi Sorana Cîrstea vor juca abia vineri, 25 martie.

ADVERTISING

În cariera sa, Halep, sportivă de 30 de ani acum, a bifat de două ori faza semifinalelor la Miami, în edițiile din 2015 și 2019. Acum 7 ani, imediat după ce triumfase la Indian Wells, românca era eliminată după un meci dramatic cu Serena Williams, scor 2-6, 6-4, 5-7, iar în 2019 constănțeanca pierdea clar cu cehoaica Karolina Pliskova, scor 5-7, 1-6.

Halep a ajuns anul trecut până în turul III la Miami, moment în care s-a retras înaintea partidei cu Anastasija Sevastova, din cauza problemelor medicale.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!