Ultima decizie anunțată de FCSB e criticată: O mare greșeală

Ultima decizie anunțată de FCSB e criticată: O mare greșeală

FCSB, prin vocea lui Gigi Becali, a anunțat că unul dintre titularii din meciul cu Universitatea Craiova (1-1, pe Arena Națională) va fi scos din echipă, dar mutarea gândită de patronul „roș-albaștrilor” e percepută drept o mare greșeală.

Gigi Becali vrea să-l scoată pe Iulian Cristea din primul „11” al FCSB pentru că nu a fost mulțumit de jocul aerian al fundașului în meciul cu Universitatea Craiova. Mutarea pe care Becali vrea să o facă e caracterizată drept „o greșeală” de către Robert Niță.

Cel mai probabil, la meciul cu FC Argeș va reveni cuplul de fundași centrali Joonas Tamm - Joyskim Dawa. Deși prestația lui Cristea l-a nemulțumit, Robert Niță a evidențiat un lucru bun făcut de fundașul central pentru păstrarea sa în echipa de start.

ADVERTISING

Robert Niță e de părere că dacă FCSB îl scoate pe Iulian Cristea din primul "11" face o mare greșeală și autosabotează echipa.

„Va fi o greșeală foarte mare. Uite cum arată ultimele jocuri când revine Cristea după accidentare și să vedem lucrurile în ansamblul lor. Cristea vine după o pauză de nouă luni de zile, după o intervenție chirurgicală și este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB.

Nu numai pe faza defensivă, apare bine și la fazele fixe. Primul gol, practic, iese de la el. Un corner executat foarte bine de Coman, n-a mai încercat să bată pe poartă că nu-i plăcea lui Becali. Dă șutat pe colțul scurt, vine Cristea foarte bine cu marcaj, deviază mingea spre poartă, o respinge portarul și Edjouma o bagă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cristea este la fel de important în joc cum este Tavi Popescu, cum este Coman, cum este Compagno pentru FCSB. Și îi este greu să bată pe un picior, să sară, când Târnovanu și cu adversarul sunt în cârca lui”, a spus Robert Niță, conform Fanatik.

Iulian Cristea a jucat 264 de minute în trei meciuri din acest sezon de Superligă la FCSB.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!