FCSB a luat decizia și schimbă din nou: O să-i oferim postul

FCSB a luat decizia și schimbă din nou: O să-i oferim postul

FCSB pregătește o nouă schimbare în primul „11”, pe modelul Octavian Popescu mijlocaș central în locul lui Darius Olaru.

Pentru meciul cu FC Argeș, FCSB îi are suspendați pe Andrei Cordea și David Miculescu, astfel că flancul drept al atacului a rămas fără soluții. De avarie, Billel Omrani sau chiar Octavian Popescu pot acoperi postul, însă Gigi Becali a spus că Deian Sorescu poate fi și el o soluție.

Patronul FCSB uitase că Sorescu a jucat mijlocaș dreapta la Dinamo, înainte de a fi fundaș, iar când i-a fost reamintit acest lucru a spus "o să-i dăm postul de la Dinamo un meci".

ADVERTISING

De la momentul transferului la FCSB, Deian Sorescu a jucat fundaș dreapta și stânga, iar în partida cu FC Argeș e o soluție pentru banda dreaptă a atacului.

"(n.r. - Pe Sorescu vă gândiți să-l băgați mai în față un pic?) Ce să caute Sorescu mai în față? (n.r. postul de la Dinamo, mijlocaș dreapta) Bine, o să-i dăm postul de la Dinamo un meci, să vedem ce se întâmplă. E posibil, nu știu, să vedem ce zice Pintilii. El va alege", a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Andrei Cordea și David Miculescu vor fi suspendați pentru meciul cu FC Argeș după ce au încasat cartonașe galbene în derby-ul cu Universitatea Craiova fiind la limita suspendării.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇