UEFA intervine după ce marii fotbaliști români au fost trimiși la tribuna a II-a la EURO 2020: Decizia forului continental

UEFA intervine după ce marii fotbaliști români au fost trimiși la tribuna a II-a la EURO 2020: Decizia forului continental

UEFA intervine în disputa iscată de faptul că foștii mari fotbaliști români au fost trimiși să stea la tribuna a II-a la meciurile de la EURO 2020 de la București.

Forul continental a anunțat că va lua legătura cu FRF în așa fel încât foștii fotbaliști să aibă loc la zona VIP.

„UEFA va lua legătura cu Federația din România pentru a încerca să găsească o soluție și cât mai multe legende ale fotbalului să participe la următoarele meciuri în cele mai bune condiții posibile”, a comunicat UEFA, potrivit Gsp.

ADVERTISING

De asemenea, UEFA a explicat și felul în care a împărțit biletele pentru meciurile de la București.

"Pentru fiecare meci, marea majoritate a capacității în tribuna VIP este acordată celor două echipe. Capacitatea rămasă este distribuită între Guvern, partenerii comerciali, UEFA, orașului gazdă, federației naționale gazdă și structurii organizatorice locală", a precizat UEFA.

Primul meci de la EURO 2020 de pe Arena Națională a iscat o dispută după ce Gică Hagi și Gică Popescu au fost trimiși să stea la tribuna a II-a, în timp ce politicienii au stat la VIP.

ADVERTISING

Ulterior, și FRF a confirmat că foștii fotbaliști vor fi primiți la zona VIP.

„Ca urmare a demersurilor întreprinse de Federația Română de Fotbal pe lângă UEFA s-a reușit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanții României la tribuna oficială a Arenei Naționale la meciurile EURO 2020.

Astfel, va fi posibilă invitarea în tribuna oficială a mai multor personalități ale fotbalului din România. Acest lucru este posibil începând cu partida de mâine, dintre Ucraina și Macedonia de Nord, coroborat și cu faptul că solicitările celorlalți parteneri instituționali pentru EURO 2020 sunt mai reduse față de meciul de deschidere", a transmis FRF.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!