Transfer de proporții ratat de FCSB pentru suma de 3 milioane de euro

Transfer de proporții ratat de FCSB pentru suma de 3 milioane de euro

FCSB a ratat un adevărat tun pe piața transferurilor.

Dezvăluirea a fost făcută de un cunoscut impresar, foarte apropiat în ultima vreme de patronul FCSB Gigi Becali, care a povestit cât anume a cerut un club de fotbal din Braziliia pentru transferul unui fotbalist.

Florin Vulturar a vorbit într-un interviu despre transferurile pe care Gigi Becali le pregătește în această iarnă, dar printre altele a povestit și cum FCSB a ratat transferul unui brazilian de top: „Nu, pentru că era o sumă destul de mare: 3 milioane. Nu vreau să dau nume că dup-aia… Din prima ligă, o echipă de la mijlocul clasamentul. Cam vreo 30.000 voia salariul. Era un jucător interesant și eu cred că cel târziu în vară va ajunge în Europa. Când ajunge cu siguranță o să zic și numele”, a declarat Vulturar la emisiunea Fanatik Superliga.

ADVERTISING

De asemenea, impresarul a mai dezvăluit că FCSB va face în scurt timp două transferuri importante, e vorba de un mijlocaș și un atacant: „Mijlocașul seamănă cu Nicolae Stanciu. Sperăm până în decembrie să avem niște rezultate. E un atacant mai combinativ, ceva în genul lui Rrahmani, dar mai puternic”.

Tot prin Vulturar a fost adus recent și fundașul central sud-african Ngezana, ajuns între timp titular incontestabil la FCSB.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!