Toate adversarele româncelor din primul tur de la WTA Transylvania Open. Duel 100 la sută românesc

Toate adversarele româncelor din primul tur de la WTA Transylvania Open. Duel 100 la sută românesc

Turneul WTA Transylvania Open 2024 va începe de luni 5 februarie, iar România va avea la start 5 tenismene pe tabloul principal.

Asta după ce în calificări, sâmbătă, în primul tur, toate româncele au pierdut categoric, nici măcar fără să câștige vreun set. Olandeza Arantxa Rus este favorita 1 la câștigarea trofeului, acolo unde va fi prezentă și fosta lideră mondială Karolina Pliskova, ajunsă în afara top 30 WTA.

Două dintre cele cinci jucătoare din țara noastră au fost repartizate într-un duel direct în runda inaugurală, astfel că vom putea urmări meciul dintre Miriam Bulgaru și Jaqueline Cristian. Pe lângă cele două, o avem pe Ana Bogdan, care își va măsura forțele cu americanca Alycia Parks, pe Anca Todoni, care urmează să joace contra unei sportive venite din calificări, dar și pe Andreea Mitu, care va primi replica Anastasijei Sevastova, Letonia.

Simona Halep vs. Anett Kontaveit | 2021 Cluj-Napoca Final | WTA Match Highlights

Turneul WTA 250 Transylvania Open de la Cluj-Napoca este singurul turneu de un asemenea profil organizat în țara noastră, cu prima ediție care a avut loc în 2019.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!