Tenismena despre care John McEnroe spune că "este cea mai mare din toate timpurile"

Tenismena despre care John McEnroe spune că "este cea mai mare din toate timpurile"

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, care va disputa la US Open ultimul turneul din prestigioasa sa carieră înainte de retragerea din activitate, se situează alături de legende ale sportului precum Muhammad Ali, au afirmat, miercuri, foştii campioni John McEnroe şi Chris Evert, citaţi de AFP.

„O voi plasa pe cea mai înaltă treaptă, pentru că a revoluţionat jocul şi pentru influenţa sa asupra femeilor şi a oamenilor în lumea întreagă”, a argumentat Evert, care are rolul de consultant pentru ESPN.

ADVERTISING

"Este un superstar. Ce mă impresionează cel mai mult, este impactul său pe terenurile de tenis şi modul în care a determinat multe tinere femei să-şi arate forţa, să spună ce gândesc, să nu se teamă", a insistat ea.

McEnroe, care este şi el analist pentru presa americană, a calificat-o pe Serena drept "cea mai mare jucătoare din toate timpurile. Ea se plasează în Galeria Gloriilor alături de Billie Jean King, Muhammad Ali, Michael Jordan, Tom Brady. Aici se află. Ea a devenit legenda legendelor".

Serena Williams a anunţat la începutul lunii august că se va retrage de pe terenurile de tenis după 25 de ani de carieră şi 23 de titluri de Grand Slam, precizând că vrea să se "concentreze pe rolul său de mamă" şi pe "obiectivele sale pe plan spiritual".

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇