Jucătoarea din circuitul WTA care îl enervează la culme pe Cristian Tudor Popescu: "Mă calcă pe nervi"

Jucătoarea din circuitul WTA care îl enervează la culme pe Cristian Tudor Popescu: "Mă calcă pe nervi"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie că nu suportă o tenismenă din circuitul WTA.

Jelena Ostapenko este jucătoarea despre care gazetarul spune că „mă calcă pe nervi”.

"Cel mai dureros a fost cu Ostapenko, din nou, că meciul ăla cu Ostapenko din iarnă mă doare fizic, mă dor splina și ficatul când văd că pierde la această persoană, la Ostapenko, care mă calcă pe nervi", a spus Cristian Tudor Popescu într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

"Din pricina comportamentului și a jocului pe care îl practică, nu îmi place. Mie nu-mi place genul acesta de jucătoare care izbește în neștire mingea ca la baseball și pe dreapta, și pe rever, și dacă intră, bine, dacă nu, la revedere. Nu-mi place genul ăsta de jucătoare, nu-și elaborează jocul deloc. Treaba ei, poate să facă rezultate, dar dați-mi și mie voie să nu-mi placă genul ăsta de tenis. Îmi place totuși să văd la tenis și o gândire, o elaborare în joc, o tactică. Parcă e mai frumos decât să văd ce văd acum, jucătoare și jucători cât ușa, care servesc nu știu câți ași și eu stau și mă uit", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Simona Halep și Jelan Ostapenko s-au întâlnit de trei ori, ultima oara în acest an în semifinale la Dubai, meci despre care a făcut referire mai sus și Cristian Tudor Popescu:

2017, finala Roland Garros: 4-6, 6-4, 6-3 pentru Oastepnko
2017, semifinale Beijing: 6-2, 6-4 pentru Halep
2022, semifinale Dubai: 2-6, 7-6 (0), 6-0 pentru Oastapenko


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!