Barbara Schett, despre avantajul pe care Simona Halep îl are la US Open 2022: "Este foarte incitant"

Barbara Schett, despre avantajul pe care Simona Halep îl are la US Open 2022: "Este foarte incitant"

Barbara Schett a analizat șansele Simonei Halep la US Open 2022.

Fosta tenismenă, în prezent prezentatoare Eurosport, consideră că jucătoarea română se numără printre favoritele la câștigarea Grand Slam-ului de la New York.

Iga Swiatek, Carolnie Garcia, Cori Gauff și Madison Keys sunt alte tenismene care pot triumfa la ultimul Grand Slam al anului.

"Iga a pierdut câteva meciuri la turneele nord-americane, dar este în continuare numărul 1 absolut dacă te uiți la clasament. În tenis este normal să pierzi meciuri. Nu poți câștiga totul. Prin urmare, Swiatek trebuie plasată printre favorite. Garcia, la rândul său, a avut câteva luni incredibile. Este foarte încrezătoare și fi acolo pentru a lupta pentru titlu la New York", a spus Barbara Schett, conform puntodebreak.com.

ADVERTISING

"Și Simona Halep, pentru că știe deja ce înseamnă să câștigi titluri la această categorie. Vom vedea cum este accidentarea, dar aș spune că tenisul feminin de astăzi este foarte incitant. Personal, nu-mi place să știu dinainte cine va câștiga. Vreau surprize, iar circuitul mi se pare strălucitor. La Wimbledon a câștigat Rybakina! Să nu uităm nici de Gauff sau Keys", a adăugat austriaca.

US Open 2022 se va desfășura în perioada 29 august - 11 septembrie.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!