Tavi Popescu, în atenția unui club de renume din Serie A

Tavi Popescu, în atenția unui club de renume din Serie A

Octavian Popescu, talentatul tânăr jucător de la FCSB, 20 de ani, se află în vizorul unei formații de top din Italia.

Vorbim de gruparea unde a mai fost legitimat un român până mai recent, la retragerea sa, Ștefan Radu, anume Lazio Roma, echipă de top 4 în acest moment în clasamentul Serie A. Lazio se află în căutarea unui jucător talentat pe care îl poate folosi pe extrema stângă.

Iar jurnaliștii italieni de la canalul Lazio Live TV au vorbit despre ascensiunea lui Popescu, despre calitățile sale fotbalistice, în cadrul emisiunii „Starul viitorului”: „Astăzi, pentru „Starul viitorului”, îl vom cunoaște pe unul dintre talentele Stelei București (n.r.: FCSB). Vorbim despre mijlocașul născut în 2002, Octavian Popescu. Este fotbalistul clasic care poate evolua pe mai multe posturi la mijlocul terenului și tocmai din acest motiv este unul dintre elementele de bază ale echipei.

ADVERTISING

El poate juca în întreaga linie de mijloc, dar cel mai bine se descurcă în calitate de extremă. Acest lucru îi permite să intre în centru cu mingea la picior și să finalizeze sau să ofere pase decisive pentru colegii săi din atac. Capacitățile sale atunci când are mingea la picior sunt bune, dar nu stă la fel de bine la capitolul construcție. Totuși, atunci când evoluează în poziția de mijlocaș central a dovedit că poate să controleze jocul. Are abilități atletice bune, care îi permit să câștige dueluri fizice cu adversarii”, se arată în ampla analiză realizată de cei de la Laziolive.tv.

ADVERTISING

De asemenea, tot un interes al celor de la Lazio mai este și pentru un alt jucător din Liga 1, e vorba de kosovarul Ermal Krasniqi, de la CFR Cluj, pe care patronul Varga îl poate ceda pentru măcar 5 milioane de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!