Tatăl Simonei Halep spune cum așteaptă sportiva verdictul TAS în cazul de dopaj: "Sigur că da!"

Tatăl Simonei Halep spune cum așteaptă sportiva verdictul TAS în cazul de dopaj: "Sigur că da!"

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a vorbit despre situația în care se află fiica sa, fostul lider mondial al clasamentului WTA, suspendată pentru dopaj.

TAS a audiat părțile implicate în scandalul de dopaj al Simonei Halep în perioada 7-9 februarie 2024, iar acum urmează să dea un verdict final în privința sportivei.

Tatăl Simonei Halep, Stere, a spus că "Simona este foarte bine" în așteaptarea verdictului din partea tribunalului elvețian.

„E foarte bine Simona, așa cum ați văzut când a fost la aeroport. Încrezătoare? Sigur că da, sigur că da. Dumnezeu rezolvă toate problemele”, a transmis Stere Halepp, conform gsp.ro.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost suspendată timp de 4 ani de către ITIA și Sports Resolutions după ce a picat un test antidoping la roxadustat și i-au fost găsite nereguli în pașaportul biologic, decizie pe care a contestat-o la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep s-a înregistrat la US Open 2022, când a fost învinsă de Daria Snigur în primul tur al turneului de Mare Șlem.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!