Suspendarea drastică primită Ondrej Kudela după incidentele de la meciul Rangers - Slavia Praga

Suspendarea drastică primită Ondrej Kudela după incidentele de la meciul Rangers - Slavia Praga

Fundaşul echipei Slavia Praga, Ondrej Kudela, acuzat de insulte rasiste de către un jucător de la Glasgow Rangers, a fost suspendat zece meciuri pentru ”comportament rasist”, a anunţat miercuri UEFA, o sancţiune care îl va face indisponibil pentru returul sferturilor de finală ale Europa League, când echipa sa va întâlni joi pe Arsenal Londra.

Kudela a făcut obiectul unei investigaţii UEFA după ce a fost acuzat că a făcut remarci rasiste împotriva mijlocaşului lui Glasgow Rangers, Glen Kamara, care, la rândul său, a fost suspendat pentru trei meciuri după ce l-a lovit pe Kudela în tunelul spre vestiare la finalul meciului din 18 martie din optimile de finală.

ADVERTISING

Glen Kamara, mijlocaşul lui Glasgow Rangers, echipă unde evoluează românul Ianis Hagi, a afirmat că după finalul meciului dintre echipa sa şi Slavia, din returul optimilor Europa League, în tunelul spre vestiare, Kudela i-a adresat jigniri cu caracter rasist.

Kudela a respins acuzaţia şi este susţinut de clubul său. Slavia a afirmat că de fapt Kamara l-ar fi atacat pe Kudela în tunel, aplicându-i o lovitură în zona capului.

Comisia de disciplină a UEFA l-a cercetat pe Kudela pentru o posibilă încălcare a reglementărilor forului fotbalistic european în legătură cu rasismul şi alte conduite discriminatorii, precum şi pentru abateri cum ar fi insultarea jucătorilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UEFA a indicat joi că l-a sancţionat pe Kamara cu o de trei meciuri.

Unul dintre oamenii de bază ai Slaviei este mijlocaşul român Nicolae Stanciu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇