Euro NCAP a prezentat motivele pentru care noile Dacia Logan și Sandero au primit doar două stele la testele de siguranță

Euro NCAP a prezentat motivele pentru care noile Dacia Logan și Sandero au primit doar două stele la testele de siguranță

Cea de-a treia generație a modelelor Dacia Logan și Sandero a primit doar două stele (din cinci) la testele de siguranță.

Potrivit rezultatelor publicate astăzi, Logan, Sandero și Sandero Stepway oferă o protecție de 70% pentru șofer, 72% pentru un pasager copil, 41% pentru pietoni si 42% la nivel de echipamente de siguranță.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Modele Dacia au fost penalizate pentru lipsa unor sisteme moderne de siguranță, precum frânarea automată de urgență în cazul pietonilor și bicicliștilor și menținerea benzii de rulare.

Skoda Enyaq iV și Volkswagen ID.4, alte două modele testate de Euro NCAP, au primit câte 5 stele la testele de siguranță.

Vehiculele testate au fost echipate cu pachete standard de siguranță.

European New Car Assessment Programme (Euro NCAP) este o organizație sprijinită de multe guverne europene, care se ocupa cu testarea siguranței la automobilele noi.

Euro NCAP a fost fondată în 1997.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!