Surprizele pregătite de antrenori în marele derbi dintre CFR Cluj și FCSB

Surprizele pregătite de antrenori în marele derbi dintre CFR Cluj și FCSB

Antrenorii Elias Charalambous și Dan Petrescu s-au decis în ceea ce privește garniturile de start pentru marele derbi care stă să înceapă, între CFR Cluj și FCSB, de la ora 21.

Un meci din runda cu numărul 3 a fazei de play-off, meci important pentru Farul, care așteaptă să se distanțeze în vârful clasamentului, mai ales în cazul unei remize.

În ceea ce privește primul 11, la FCSB revine în echipa de start Ovidiu Popescu, pentru prima dată titular după o pauză de 8 luni, din 6 august 2022, de la acel meci cu CS Mioveni, scor 1-1. În rest, lipsește Tavi Popescu, care nu a putut fi recuperat, iar Omrani revine pe bancă, după o pauză de o lună.

ADVERTISING

Surprinde foarte mult și absența francezului Malcom Edjouma, cel care a decis ultimul meci direct cu golul său. Aceasta este cauzată de o problemă medicală. O toxiinfecție alimentară l-a scos din calcule pe Edjouma la meciul de astăzi, după cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

La CFR lipsesc două piese de bază, Camora și Boateng, Deac fiind recuperat miraculos până la ora meciului, deși el nu a făcut niciun antrenament normal cu echipa mare. Dar iată cele două garnituri:

CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun - C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi - Janga, Bîrligea. Rezerve: Sava - Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica. Antrenor: Dan Petrescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB: Târnovanu - Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru - Miculescu, Compagno, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad - V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea. Antrenor: Mihai Pintilii.

Cele două formații sunt despărțite acum de un singur punct, iar în ultima partidă directă, la Cluj, a câștigat FCSB cu 1-0, gol Edjouma pe final.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!