Florin Răducioiu o exclude pe FCSB din lupta pentru titlu: „Nu merită acest trofeu!”

Florin Răducioiu o exclude pe FCSB din lupta pentru titlu: „Nu merită acest trofeu!”

Fostul atacant legendar al României, Florin Răducioiu crede că FCSB nu va putea emite pretenții în lupta pentru titlu, căci probleme la nivel administrativ o vor împiedica să câștige campionatul și în acest sezon.

Vicecampioana României, de 8 ani fără titlu în palmares, FCSB poate ajunge la 3 puncte în spatele Farului din nou, dar asta cu condiția să câștige la CFR Cluj. S-a întâmplat asta și în sezonul regular, scor 1-0 în Gruia, gol Edjouma, așa că roș-albaștrii pot avea speranțe.

Răducioiu crede însă că Farul este favorită la titlu, având în vedere jocul foarte bun prestat de elevii lui Gică Hagi: „Farul este echipa care are cele mai mari şanse după părerea mea şi, într-adevăr, mâine (n.r.- duminică) se poate întâmpla un meci egal care i-ar avantaja foarte mult, în derbiul dintre CFR și FCSB. Pe CFR o văd, sincer, urmăritoarea! Vorbim de o echipă extrem de solidă, care a câştigat campionatele în ultimii ani, mult mai obişnuită să câştige acest titlu, să aibă această presiune. Au jucători foarte valoroşi! Evident, cred că va fi acest duel între CFR şi Farul, după părerea mea. Dan, la fel, are mare ambiţie de a câştiga trofeul pentru a 6-a oară. Mai mult ca niciodată avem o Superligă frumoasă şi cu multă adrenalină, pasiune. Îmi place foarte mult!

ADVERTISING

Pe FCSB nu o văd pentru că e o echipă cu oscilaţii de formă. Nu ştiu dacă va da continuitate rezultatului de la Sfântu Gheorghe. E adevărat, anul trecut a fost aproape, dar ştim foarte bine situaţia de acolo şi una peste alta FCSB nu merită acest titlu după ce am văzut pe parcursul acestui campionat. A avut o mare revenire, dar nu m-a impresionat din punctul de vedere al jocului. Multe schimbări de antrenori, o echipă cu foarte multe probleme”, a declarat Florin Răducioiu, pentru televiziunea PrimaSport.

ADVERTISING

Jocul dintre CFR Cluj și FCSB va fi LIVE text pe SpotMedia.ro duminică de la ora 21.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!