Detalii de ultimă oră înainte de marele derbi dintre CFR Cluj și FCSB. Câți fani sunt așteptați în tribune

Detalii de ultimă oră înainte de marele derbi dintre CFR Cluj și FCSB. Câți fani sunt așteptați în tribune

CFR Cluj – FCSB este marele derbi al campionatului, iar acest meci va avea loc duminică de la ora 21, în runda curentă a fazei de play-off, meci important pentru că cel mai probabil învingătoarea va rămâne în urmărirea liderei Farul.

Președintele lui CFR, fostul arbitru Cristi Balaj spune că terenul se prezintă în condiții bune, chiar dacă în ultimele zile a nins destul de puternic în Ardeal. Și se speră chiar la un stadion plin, deși temperatura se anunță a fi una joasă, departe de valorile normale pentru luna aprilie:

ADVERTISING

„Terenul se prezintă mai bine decât ultima dată, pentru că atunci au fost temperaturi foarte, foarte scăzute. A fost și atunci bun terenul în condițiile date. Va fi un teren bun, doar că vorbim de un gazon care vine după o iarnă grea. Încă nu am avut soare așa cum ne-am fi dorit.

A fost făcută supraînsămânțare, s-au dat toate vitaminele necesare, dar noi am avut ninsoare până de curând. De abia de azi începem să vedem soarele la Cluj. Nu împiedicăm accesul nimănui. Suporterii au șanse să achiziționeze bilete. Avem o limitare de scaune, de locuri, pentru că stadionul nu este foarte mare. Important e că stadionul va fi plin”, a punctat Balaj, într-o intervenție la televizunea DigiSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În acest moment, Farul e la 5, respectiv 6 puncte distanță de CFR Cluj și FCSB, iar o victoria a uneia dintre aceste două formații devine obligatorie pentru ca dobrogenii să nu se distanțeze.

Partida va fi LIVE text pe SpotMedia.ro de la ora 21.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!