Surpriză uriașă în Final Four-ul de la Budapesta. Gyor pierde la loviturile de la 7 metri în semifinalele Ligii Campionilor (Video)

Surpriză uriașă în Final Four-ul de la Budapesta. Gyor pierde la loviturile de la 7 metri în semifinalele Ligii Campionilor (Video)

Au fost rezultate surprinzătoare în cadrul semifinalelor EHF Champions League, la handbal feminin, sâmbătă seara, chiar la Budapesta, acolo unde campioana Europei en-titre a pierdut dramatic la loviturile de departajare.

Gyor ETO Audi a fost învinsă în careul de ași de franțuzoaicele de la Brest-Bretagne, scor 27-25, după două reprize de prelungiri și apoi lovituri de la 7 metri. Brest a condus la pauză cu 11-8, iar rezultatul final după primele 60 de minute a fost de 20-20.

Performanță impresionantă reușită de Cristina Neagu

ADVERTISING

În timpul celor două reprize de prelungiri a continuat spectacolul, dar în același timp și dramatismul nebun. S-a terminat 3-3 în cadrul acestor minute lungi, 10 minute de prelungire mai exact, câte 5 per repriză.

Gyor - Brest • Semifinale Final 4 EHF Champions League 2020-2021

Loviturile de departajare au adus deznădejdea în sala Laszlo Papp din Budapesta, așa cum s-a întâmplat și în finala din 2016, când CSM București devenea regina Europei. Doar Gorbicz și Oftedal au punctat pentru maghiare, iar ratarea lui Nze Minko a dus la calificarea lui Brest în finală, în premieră pentru acest micuț club francez, antrenat timp de 8 ani de Laurent Bezeau.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În a doua semifinală, Vipers Kristiansand a trecut de ŢSKA Moscova, cu scorul de 33-30.

Brest - Vipers va fi așadar finala Champions League, duminică de la ora 19, în timp ce Gyor, cvintupla campioană europeană, va juca doar finala pentru bronz, cu Moscova, de la 16.15.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Marius Șumudică a ținut să comenteze numirea lui Dinu Todoran la FCSB: "E strict politica dânșilor"

Reacția Soranei Cîrstea după ce a fost învinsă în finala turneului WTA de la Strasbourg

Cine sunt cei 40 de liberali care l-au flancat pe Florin Cîţu când și-a anunțat candidatura la șefia PNL

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇