Superliga: Rapid trece la limită de Craiova într-un derbi al orgoliilor

Superliga: Rapid trece la limită de Craiova într-un derbi al orgoliilor

Rapid București s-a impus în deplasarea de la Universitatea Craiova, scor 1-0 în a doua partidă a zilei de duminică din Superligă, în etapa a treia a sezonului competițional 2022/2023.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Alex Ioniță II în minutul 50, o reluare splendidă la colțul lung după o pasă inspirată a estonului Kait.

Un meci frumos, cursiv, cu multe faze de poartă, cu mulți fani în tribuna din Bănie, care au suferit 90 de minute alături de formația favorită. Craiova a început bine cu o bară transversală nimerită de Roguljici, dar apoi gazdele ușor-ușor s-au stins, chiar dacă ocazii au mai fost la poarta lui Moldovan.

Rapidul a închis bine jocul din minutul 60, ocaziile lui Vătăjelu și Baiaram au produs și ele emoții, dar până la urmă giuleștenii bifează a doua victorie în două derbiuri la rând, cu FCSB și Craiova.

ADVERTISING

Rapid face 6 puncte în Liga 1, cu două victorii în trei meciuri, în timp ce Craiova are două lungimi, după egaluri la debut cu U Cluj și Sepsi.

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Lazar - Căpăţână, Papp, Găman, Vătăjelu - Al. Creţu, Screciu - Roguljic, Baiaram, Ivan - Markovic.
Rezerve: L. Popescu, R. Silva, Martic, Vlădoiu, Hanca, Sala, Cîmpanu, Rivaldinho, Koljic.
Rapid: H. Moldovan - J. Morais, Săpunaru, Dr. Grigore, Fl. Ştefan - Kait, Crepulja, Al. Ioniţă - Sefer, Dugandzic, V. Costache.
Rezerve: Drăghia, Onea, Ignat, P. Iacob, Albu, G. Iordache, Ciobanu, Pănoiu, Papeau.

ADVERTISING

Arbitru: Horațiu Feșnic.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!