Superliga: Rapid și Craiova au terminat la egalitate, după un derbi spectaculos, cu multe goluri

Superliga: Rapid și Craiova au terminat la egalitate, după un derbi spectaculos, cu multe goluri

Rapid București și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 2-2, în ultima partidă a zilei de sâmbătă din Superliga, în etapa cu numărul 18 a stagiunii competiționale 2022/2023.

Golurile au fost marcate de Albu și Dugandzici pentru Rapid, respectiv Crețu și Baiaram pentru trupa lui Mirel Rădoi.

Craiova avea să înceapă excelent acest derbi fierbinte din Giulești cu Rapidul. La capătul primelor 20 de minute, oltenii conduceau cu 2-0, după goluri punctate de Crețu și Baiaram, ambele după faze la limită din punctul de vedere al offside-ului, ambele după gafe destul de mari în defensiva alb-vișinie.

ADVERTISING

Rivaldinho a oferit două pase superbe de gol către colegii săi mai sus amintiți, iar liniștea de pe stadionul Giulești era una apăsătoare la 0-2, într-un moment în general slab pentru Rapid, care venea și așa după două înfrângeri la rând.

În minutul 24, la o fază fixă, Albu a redus din handicap după o pasă inspirată în careul mic cu capul a lui Săpunaru, iar revenirea parcă plutea în aer. Dar impresia generală la finele primului mitan a fost că Craiova a fost echipa mai bună, mai inspirată în ofensivă și mai atentă în apărare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Gruparea lui Adi Mutu a ieșit cu totul schimbată de la vestiare, a fost mult mai ofensivă, cu vervă și poftă de joc, iar fotbalul a răsplătit cum se cuvine echipa bucureșteană. Cu un gol în minutul 72, marcat de Dugandzici, după o pasă inspirată a lui Ioniță, care a deblocat defensiva olteană.

S-a terminat la egalitate un meci frumos, cu ritm și mult nerv, un 2-2 care a plăcut cu siguranță miilor de fani veniți pe Giulești în această seară frumoasă de toamnă. Rapid rămâne pe 2, la 8 puncte în spatele liderului Farul, iar Craiova este pe 4, cu 31 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj.

ADVERTISING

Echipele de start:

Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, F. Ştefan - Kait, Albu, Pănoiu - Sefer, Dugandzic, Ioniţă.

Rezerve: Drăghia, Belu, Iacob, Ignat, Ciobanu, Luckassen, Vojtus, Marzouk, Despa.

U Craiova: Arlauskis - Papp, Mitrea, Screciu - Vătăjelu, Creţu, Căpăţînă, Nistor, Bancu - Rivaldinho, Baiaram.

Rezerve: Lazar, Martic, Găman, Mateiu, Cîmpanu, Benga, Danciu, Florescu.

Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!