Superliga: Farul se încurcă la Chindia lui Toni Petrea

Superliga: Farul se încurcă la Chindia lui Toni Petrea

Chindia Târgoviște și Farul Constanța au remizat, scor 1-1, în prima partidă a zilei de sâmbătă din Superliga, în etapa cu numărul 18 a stagiunii competiționale 2022/2023.

Alexi Pitu a deschis scorul pentru Farul în minutul 67, din pasa fundașului Borza, în timp ce pentru gazdele din Târgoviște a egalat din penalti, în prelungiri, Neguț.

A fost un moment tensionat pe final de joc, căci în minutul 82 arbitrul Colțescu a dictat penalti, dar pentru mai multa siguranță s-a dus să vadă imaginile, pentru a verifica justețea deciziei. Sistemul VAR însă nu a funcționat, iar până la repararea acestuia au trecut circa 10 minute.

ADVERTISING

S-a lămurit totul abia în minutul 91, când decizia a fost luată din nou de Colțescu, care arăta punctul cu VAR, după contactul dintre Corinus și Popadiuc.

Este o veste extraordinară pentru antrenorul Toni Petrea, care rămâne neînvins de când a venit la Chindia, în timp ce Farul pierde primele puncte după o lungă perioadă. Trupa lui Hagi rămâne totuși lidera, la 9 puncte peste Rapid.

Echipe de start:

Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco, Dumitraşcu - Vorobjovas, Passaglia - Neguţ, Popadiuc, A. Şerban - D. Popa; Rezerve: D. Moldovan, Dima, Ad. Ioniţă, Cooper, Atanase, Cherchez, Grubac, Chamed, Ahmatov; Antrenor: Anton Petrea.
Farul: Aioani - Sârbu, Larie, M. Popescu, Kiki - Băluţă, Artean, Grameni - Torje, Alibec, Pitu; Rezerve: Buzbuchi, Casap, Mazilu, Borza, Banu, Sali, Mboko, Corinus, V. Morar, Doukoure; Antrenor: Gheorghe Hagi.

ADVERTISING

Arbitru: Colţescu Sebastian (Bucureşti).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!