Harlem Gnohere a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB

Harlem Gnohere a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB

Fostul mare atacant al celor de la FCSB, francezul de 34 de ani Harlem Gnohere a povestit realul motiv pentru care a fost îndepărtat de la gruparea roș-albastră acum doi ani.

Atacantul de culoare a jucat 3 ani pentru echipa lui Becali, între 2017 și 2020, iar acum spune că nu este supărat pe patronul Gigi Becali, chiar dacă acesta, spune el, este cel care ia deciziile la club, ci pe fostul antrenor Bogdan Vintilă.

„Oamenii vorbeau că am prea multe kilograme, dar eu nu înțelegeam. Acum, că înțeleg, mă deranjează. Chiar și așa, am jucat bine, oamenii puteau zice ce vor. Am fost golgheterul României fiind «gras».

ADVERTISING

Domnul Becali, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat, în ciuda a ceea ce a vorbit în presă, chiar dacă intervine la echipă, este omul care face enorm de multe pentru Steaua. Sper să rămână pentru mult timp, să reușească să ia un titlu deoarece a trecut mult timp de când s-a întâmplat asta. Mi-a plăcut de Becali, faptul că era «nebun» mi-a plăcut enorm. Chiar dacă au fost decizii bizare în ceea ce mă privește, este o persoană pe care o apreciez. Am plecat din cauza domnului Becali, dar mai mult din cauza antrenorului care a venit (n.r.: Bogdan Vintilă). Nu am o problemă cu domnul Becali, chiar dacă m-a criticat mereu. Anumite decizii nu au fost corecte în ceea ce mă privește”, a punctat Gnohere într-un interviu pentru cei de la Sport.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La FCSB, fostul nouar a marcat 41 de goluri în 92 de partide. El a venit de la Dinamo București.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!