Superliga: Rapid salvează la ultima fază, din penalti, un egal la UTA Arad

Superliga: Rapid salvează la ultima fază, din penalti, un egal la UTA Arad

UTA Arad și Rapid București au remizat, scor 1-1 în ultima partidă a zilei de duminică din Superligă, în etapa cu numărul 21 a stagiunii competiționale 2022/2023.

Golurile au fost bifate de Otele în minutul 40, din pasa lui Ubbink, plus Dugandzici din penalti, la ultima fază în minutul 94.

Disputat pe un teren îngrozitor de prost, în care mai mult s-a văzut noroi și pământ decât iarbă, UTA a știut cum să profite de punctele slabe ale rapidiștilor. Nigerianul Otele a marcat pe final de prim mitan, profitând de o ieșire total neinspirată a portarului Moldovan..

ADVERTISING

Rapid a depus mari eforturi după pauză, a și ratat în câteva rânduri ocazii deosebite, însă egalarea nu a putut veni decât prin penalti. O lovitură dictată de arbitrul Bîrsan după un fault la Dragoș Grigore, după o mare prostie făcută de Benga, care a simulat la o fază anterioară și a trebuit să iasă împreună cu echipa medicală, lăsându-și colegii în 10 pentru o scurtă perioadă.

După acest egal, Rapid revine pe 3, la egalitate cu Craiova, ambele cu 38 de puncte. Am putea avea trei formații cu același punctaj la final de iarnă, dacă FCSB învinge luni pe Botoșani. UTA e pe locul 15, cu 19 lungimi acumulate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipele de start:

UTA: Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu - Bautista, Isac - Pop, Ubbink, Otele - Keşeru.
Rezerve: Balauru, P. Anton, Bota, Cibi, Godwin, Jobello, Maxim, Postolachi, Steau.

Rapid: Moldovan - Belu Iordache, Săpunaru, Grigore, Morais - Albu, Ciobanu, Emmers - Pănoiu, Dugandzic, Ioniţă II.
Rezerve: Drăghia, Crepulja, Gheorghe, Iacob, Ignat, Onea, Sefer, Stan, Ştefan.

Arbitru: Marcel Bîrsan.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!