Superliga: FCSB smulge în prelungiri un egal cu Hermannstadt

Superliga: FCSB smulge în prelungiri un egal cu Hermannstadt

FCSB și AFC Hermannstadt au terminat la egalitate, scor 2-2 în ultima partidă a zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 7 a sezonului competițional 2022/2023.

Dawa și Edjouma au marcat pentru gazde, ultimul în minutul 91, în timp ce sibienii au oferit o frumoasă replică, marcând prin Butean și Paraschiv.

Jocul a început cu un protest spontan al sibienilor, care timp de 30 de secunde nu au reacționat în niciun fel la mingile pasate de roș-albaștrii, în semn de protest față de neplata salariilor timp de mai multe luni de zile.

ADVERTISING

Dar protestul a trecut repede și Hermannstadt avea să facă un meci mare în această seară pe Arena Națională. Golul de 1-0 a venit prin Butean în minutul 21, șut sec de la distanță la colțul lung, fără speranțe pentru Tîrnovanu.

Puțin după prima jumătate de oră, fundașul Dawa a reușit o execuție splendidă din voleu la capătul unei faze fixe, unul dintre cele mai frumoase reușite ale acestui sezon, fix în vinclul lui Muțiu.

Partea secundă a fost una de coșmar pentru gazde, care, până în minutul 75, nu au avut niciun șut la poartă și niciun corner. Trebuie spus că Dică a odihnit 6 titulari azi, iar la pauză au intrat 4 dintre aceștia, Popescu, Edjouma, Miculescu și Cordea.

ADVERTISING

Nu prea au ajutat aceste schimbări, iar după golul lui Paraschiv cu capul din corner, golul lui Tîrnovanu, căci este luat pe colțul scurt, totul părea că jocul va merge lin și meritat spre o victorie sibiană.

Singurul care nu a fost de acord a fost Edjouma, care primind o lansare în adâncime perfectă de la Dawa, a reluat cu sete în plasă, pentru un 2-2 atât de chinuit al lui FCSB...

Este încă un pas greșit făcut de FCSB, care rămâne pe 13, are doar 7 puncte, e drept și un meci în minus, iar miercuri va merge la Farul, pentru un meci cu lidera din campionat.

ADVERTISING

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Boboc - Dulca, Oaidă - Raţă, Olaru, Musi - B. Rusu.
Rezerve: Vlad, Haruţ, I. Stoica, O. Popescu, Miculescu, Edjouma, Radunovic, Radaslavescu, Cordea.


Hermannstadt: Muţiu - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ - Biceanu, S. Mino - P. Petrescu, Alhassan, Oroian - D. Paraschiv.
Rezerve: Utiu, Bejan, Etienne, Răuţă, Balaure, Năstăsie, C. Popescu, I. Hora, Buhăcianu.

Arbitru: Horațiu Feșnic.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!