West Ham, viitoarea adversară a lui FCSB, face un transfer stelar de 60 de milioane de euro

West Ham, viitoarea adversară a lui FCSB, face un transfer stelar de 60 de milioane de euro

West Ham United, gruparea engleză de Premier League, prima adversară a celor de la FCSB în grupele Conference League, pe 8 septembrie, a făcut un transfer de mare răsunet.

Gruparea ciocănarilor a ajuns la un acord cu francezii de la Olympique Lyon pentru transferul lui Lucas Paqueta, brazilian. Costul va ajunge la 60 de milioane de euro, dintre care 17 milioane reprezintă diverse bonusuri financiare.

FCSB și CFR Cluj și-au aflat grupele din Conference League

Brazilianul de 25 de ani a ajuns deja în Anglia, iar duminică va efectua vizita medicală, pentru ca mai apoi să semneze un contract valabil pe 5 ani.

Fost jucător la Milan, Paqueta joacă la Lyon din 2020, când a fost cumpărat de francezi pentru 20 de milioane de euro. Este cotat la 35 de milioane, iar acum lotul echipei în vișiniu și albastru este evaluat la circa 400 de milioane de euro.

ADVERTISING

Tot în această vară, West Ham a mai adus jucători în valoare de 150 de milioane de euro, printre care amintim si transferul atacantului italian Gianluca Scamacca, pentru 36 de milioane, de la Sassuolo, al lui Aguerd de la Rennes pentru 35 sau pe cel al lui Cornet de la Burnley pentru 20 de miloane de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!