Dan Petrescu a surprins pe toată lumea din nou: „Voiam West Ham, eram disperat să pic cu ei în grupa de Conference League”

Dan Petrescu a surprins pe toată lumea din nou: „Voiam West Ham, eram disperat să pic cu ei în grupa de Conference League”

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a analizat grupa ardelenilor de Conference League, spunând că ar fi dorit enorm ca gruparea sa să pice cu West Ham, nu FCSB.

Campioana României a fost repartizată în grupa G, alături de Slavia Praga, Sivasspor și Balkani, iar la ultima conferință de presă, susținută sâmbătă, înaintea meciului de Liga 1 cu Farul, Petrescu a surprins pe toată lumea: „Nu voiam Slavia, 100%. Sincer, nu voiam. Villarreal şi Slavia nu doream, sincer. Voiam West Ham din prima urnă, eram disperat. M-am supărat că au căzut cu FCSB. Aş fi vrut să vină West Ham la Cluj. Slavia e cea mai puternică echipă din urnă, mai puternică decât West Ham.

ADVERTISING

Acum o să zică toţi că sunt nebun, o să vedeţi. Deci nu îi voiam. În amicale mi se pare că i-a bătut cu 7-0 pe Rapid, iar Rapid a fost cu cea mai bună echipă în teren. Pe Slavia nu o doream, asta e clar”, a punctat fostul mare fundaș dreapta al lui Chelsea.

Programul lui FCSB și CFR Cluj în Conference League: Când se joacă cele mai tari meciuri

El a mai adăugat că niciodată nu a avut noroc la aceste trageri la sorți: ”Nu am noroc la tragerile la sorţi. V-am zis ce îmi doream. West Ham, Hearts… şi o echipă, Riga, parcă am vrut din urna a patra. Dar din opt să ghiceşti una a mea, nu aveam nicio şansă. Eu nu am avut niciodată noroc la tragerile la sorţi, nici la penaltiuri”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISING

CFR Cluj va evolua duminică acasă în fața celor de la Farul Constanța, de la ora 18.30.

FCSB va evolua tot în grupele Conference League, alături de West Ham, Anderlecht și Silkeborg.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!