Superliga: FCSB pierde cu UTA și ratează șansa să se apropie de liderul Farul

Superliga: FCSB pierde cu UTA și ratează șansa să se apropie de liderul Farul

FCSB a pierdut, scor 1-3, în deplasare la Arad cu UTA, în etapa a 29-a din Superliga României.

UTA – FCSB 3-1
Au marcat: Tamm 14-ag, Postolachi 64, Ubbink 78 / Coman 18

Deplasarea de la Arad n-a fost deloc una facilă pentru FCSB, echipă care venea după șapte victorii la rând pe teren străin.

Primul semn că totul va merge prost pentru FCSB a venit în minutul 14 al partidei cu UTA, când Joonas Tamm și-a dat autogol. FCSB s-a redresat rapid și a înscris doar patru minute mai târziu, prin Florinel Coman, care a marcat cu un șut frumos după ce "roș-albaștri" au presat.

ADVERTISING

Deși a ratat ocazii importante la 1-1, FCSB s-a trezit condusă cu 2-1 în minutul 64. Postolachi a înscris după un assist de senzație al lui Batha, după momente în care arădenii au dominat. De la golul marcat de Postolachi totul s-a prăbușit pentru FCSB. Ubbink a înscris și el după ce a răspuns prezent la o centrare a lui Rareș Pop, care a profitat de o pasă trimisă aiurea înapoi de Darius Olaru.

În urma înfrângerii de la Arad, FCSB a rămas pe locul trei în clasamnentul din Superligă, cu 54 de puncte, în timp ce UTA a urcat pe locul 14, de baraj, cu 27 de puncte.

ADVERTISING

Au evoluat echipele:

UTA: Kucher - Batha, Erico, Benga (Anton 48), Abeid - Ubbink (Stahl 84), Cascini, Roger - Pop (Pașcalău 84), Milosevic, (Willie 84) Otele (Postolachi 57)
FCSB: Târnovanu - Sorescu, Tamm, Dawa, Radunovic - Olaru (Radaslavescu 83), Șut (Ov. Popescu 90+2), Edjouma (Cordea 46) - Miculescu, Coman, Popescu


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!