Superliga: FCSB învinge Sepsi și se apropie la trei puncte de liderul Farul

Superliga: FCSB învinge Sepsi și se apropie la trei puncte de liderul Farul

FCSB a învins pe Sepsi, scor 2-1 în deplasare, în etapa a 2-a din play-off-ul Superligii.

SEPSI – FCSB 1-2
Au marcat: Radunovic 6-ag / Compagno 8, Fl. Coman 19

FCSB s-a impus pe terenul lui Sepsi, scor 2-1, în etapa a 2-a din play-off-ul Superligii într-un meci care și-a consumat "gloanțele" în primele 20 de minute.

Partida de la Sfântu Gheorghe a început tare, cu un autogol al lui Radunovic, care a deschis scorul, după o greșeală în apărarea "roș-albaștrilor". FCSB n-a stat, însă, cu mâinile în sân și a egalat repede, prin Andrea Compagno, care și-a arătat calitățile de vârf veritabil și a luptat excelent pentru o minge pe care a reușit să o bage în poartă.

ADVERTISING

Florinel Coman l-a "executat" apoi pe Roland Niczuly cu un șut înșelător, cu efect, în diagonală din colțul careului de 16 metri.

Au fost ocazii în prima repriză, însă nu mai întâmplat nimic notabil până la pauză.

Cu noul antrenor principal pe bancă, Elias Charalambous, FCSB a făcut - în stilu-i caracteristic - două schimbări la pauză. "Roș-albaștrii" au irosit șanse importante de a se desprinde și au fost salvați de VAR în minutul 63, când video-arbitrajul a anulat un gol marcat de Pavol Șafranko pentru ofsaid.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Spre finalul partidei, FCSB l-a pierdut pe Adrian Șut, accidentat și înlocuit cu Iulian Cristea, o accidentare care pare gravă.

În urma succesului de la Sfântu Gheorghe, FCSB a acumulat 33 de puncte și s-a apropiat la trei puncte de liderul Farul și la unul de CFR Cluj, campioana României, cu care are meci direct la Cluj în etapa următoare.

Cum arată clasamentul după două etape scurse din play-off: 1. Farul - 36 de puncte, 2. CFR Cluj - 34, 3. FCSB - 33, 4. Universitatea Craiova - 29, 5. Rapid - 28, 6. Sepsi - 21.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇