FCSB a ofertat un antrenor cu un CV impresionant: Răspunsul primit

FCSB a ofertat un antrenor cu un CV impresionant: Răspunsul primit

FCSB a ofertat un antrenor cu un CV impresionant și l-a dorit pe banca tehnică, însă în cele din urmă mutarea nu s-a realizat.

Ioan Andone, fostul antrenor de la Dinamo sau CFR Cluj – pe care a dus-o în grupele Ligii Campionilor -, a fost ofertat de FCSB în trecut.

"Fălcosul" a dezvăluit că Gigi Becali i-a propus să vină să-l ajute la FCSB, însă în cele din urmă patronul "roș-albaștrilor" s-a răzgândit.

“El mi-a spus: «Vii să mă ajuţi la Steaua?». Acum vreo 4-5 ani cred. Înainte să fiu la Voluntari. Şi îmi spune după aia, nu trec 30 de secunde: «Nu te pun, mă, eşti prea dinamovist!». Serios mi-a spus.

ADVERTISING

I-am spus să se mai gândească, dar tot el şi-a răspuns după aia. Puteam să lucrez cu Gigi Becali, sigur. Foarte simplu. Cum a lucrat Hagi, Piţurcă, Olăroiu, foarte simplu. Lucrurile sunt simple: nu îmi faci echipa”, a spus Ioan Andone, conform Fanatik.

Ioan Andone are un CV impresionant pentru România, având în vedere performanțele reușite de "Fălcos". Fostul fundaș central a antrenat la Sportul, U Cluj, Petrolul, Farul, FC Brașov, Bihor Oradea, Dinamo, Omonia Nicosia, CFR Cluj, Ettifaq FC, Al Ahli, ȚSKA Sofia, Rapid, Astana, Apollon Limasol și Aktobe.

ADVERTISING

În mandatele de la CFR Cluj, Andone a calificat echipa în grupele Ligii Campionilor.

7 - șapte trofee a câștigat Ioan Andone ca antrenor, trei titluri de campion, patru Cupe și o Supercupă ale României


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!