Superliga: Farul se încurcă în Giulești de Rapid și clasamentul din play-off se strânge

Superliga: Farul se încurcă în Giulești de Rapid și clasamentul din play-off se strânge

Farul Constanța, lidera clasamentului din play-off, s-a împiedicat de Rapid București în etapa curentă a campionatului din România, după un meci de zile mari în Giulești.

A fost 1-1 între cele două echipe, cu goluri semnate de Funsho și Nedelcu.

Cu peste 12.000 de fani care au creat din nou o atmosferă ca în povești, Rapid începea mai slab mitanul prim cu Farul, echipa lui Gică Hagi având întâietatea în primele 45 de minute. Au fost ocazii pe bandă rulantă la poarta lui Moldovan, care a fost salvat și de bară în doua rânduri, la șuturile lui Grameni și Alibec. E drept, și Albu scăpase singur cu portarul Aioani în minutul 7, însă fără rezultat pe tabelă.

ADVERTISING

Iar golurile au venit în partea secundă, primul semnat de gazde. Gol marcat de nou-intratul Funsho Bamgboye, gol marcat din careul de 6 metri, după o reluare stângace a colegului Dugandzici. Însă rezultatul final a fost stabilit de reluarea superbă de la distanță a lui Dragoș Nedelcu, șut de la circa 25 de metri, fără speranțe pentru Moldovan.

Punctele se strâng acum în play-off, cu Farul care poate fi egalată de CFR Cluj duminică seara, dacă trupa campioană va învinge la Craiova. FCSB este acum la doar șase lungimi în spatele liderului.

ADVERTISING

Echipele de start:

Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Albu, Kait, Pănoiu - Sefer, Dugandzic, Costache.

Farul: Aioani - Boli, Larie, Marins, Borza - Artean, Nedelcu, Grameni - Alibec, L. Munteanu, Ad. Mazilu.

Arbitru: Horațiu Feșnic.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!