Superliga: Farul, pas greșit în lupta la titlu

Superliga: Farul, pas greșit în lupta la titlu

Sepsi și Farul Constanța au terminat la egalitate, 1-1, în etapa a 5-a din Superliga României.

SEPSI – FARUL 1-1
Au marcat: Ștefănescu 90 / Borza 73

În deplasarea de la Sfântu Gheorghe, Farul lui Gică Hagi se putea distanța decisiv în fruntea Superligii, cu patru etape rămase din campionat.

Andrei Borza (17 ani), una dintre perlele lui Gică Hagi, a deschis scorul în minutul 73 după ce a pus latul, simplu, ca urmare a unui șut ratat al lui Louis Munteanu. Un meci ce a fost foarte echilibrat s-a deblocat, astfel, cu un sfert de oră până la final.

ADVERTISING

Dar n-a fost să fie victorie pentru Farul. Marius Ștefănescu a egalat în minutul 90, cu un șut din careu, din apropiere, la care Marian Aioani n-a putut face nimic. A rămas 1-1 până la final, deși Sepsi a mai avut o ocazie importantă la final, Cosmin Matei centrând greșit când putea să-și lase un coleg singur cu portarul.

Astfel, Farul și Sepsi au remizat, 1-1 pe stadionul din Sfântu Gheorghe.

Egalul dintre Farul și Sepsi aprinde, din nou, și mai tare lupta la titlu în Superligă. Chiar dacă a obținut doar un egal la Sfântu Gheorghe, Farul rămâne pe primul loc după această etapă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată cum arată clasamentul din Superligă după meciul Sepsi - Farul 1-1: 1. Farul - 43 de puncte, 2. CFR Cluj - 38 de puncte, 3. FCSB - 37 de puncte, 4. Universitatea Craiova - 35 de puncte, 5. Rapid - 31 de puncte, 6 - Sepsi - 25 de puncte.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!