Dan Petrescu, un car de nervi după eșecul lui CFR Cluj la Farul: „Trebuia să mă duc peste Hagi?”

Dan Petrescu, un car de nervi după eșecul lui CFR Cluj la Farul: „Trebuia să mă duc peste Hagi?”

CFR Cluj a fost învinsă în deplasarea de la Farul Constanța, scor 0-1, și pentru prima dată după 5 ani are acum speranțe foarte mici la titlu, având a treia șansă abia, după dobrogeni și FCSB, mai ales dacă ultimii vor învinge duminică pe Rapid.

A fost un meci cu scântei la Ovidiu, CFR primind un penalti în minutul 89 din partea arbitrului Colțescu, care l-a anulat însă după consultarea VAR. După joc, Dan Petrescu nu a mers să îl salute pe Gică Hagi, plecând direct la vestiare, extrem de nervos.

„Sunt prieten cu Gică, l-am lăsat să se bucure. Să mă duc peste el? O să vorbesc eu cu el. Și Gică era supărat la 3-0 pentru noi (n.r.: meci disputat în sezonul regular) și nu m-a salutat, dar m-a sunat a doua zi.

ADVERTISING

E clar că suntem supărați. Iar nu ne-au ajutat liniile (n.r.: de la VAR, la golul Farului, validat după consultarea arbitrajului video). E al 5-lea meci la rând. Orice decizie se ia, se pare că nu e anul nostru. Nu am revăzut faza, nu vreau să comentez. La penalti la fel, nu am revăzut. Farul a meritat victoria, a fost mai bună. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, au dat totul. Farul e favorită clară la titlu, mai avem 5 meciuri și trebuie să credem. Trebuie să ne concentrăm la Cupă, vine un meci intens, ca aici (n.r.: e vorba de semifinala cu Sepsi). Fără Deac și Camora nu e ușor, indiferent de antrenor, au jucat toate meciurile în ultimii 6 ani. Jucătorii fac diferența. Nu avem de unde să scoatem alți jucători. Dacă vom reuși să câștigăm următorul meci, intrăm în cărți”, a declarat Petrescu după meci, la emisiunea „Fotbal Show”, de la PrimaSport.

REZUMAT | Farul - CFR Cluj 1-0. Hagi salvat de VAR în minutul 90, Petrescu înmărmurit pe margine

CFR este acum la 4 puncte de Farul și se poate duce pe locul 3, la două puncte și de FCSB, dacă aceasta va triumfa în Giulești, duminică de la 20.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!