Superliga: Farul lui Gică Hagi trece de FC U Craiova cu două goluri splendide

Superliga: Farul lui Gică Hagi trece de FC U Craiova cu două goluri splendide

Farul Constanța a dispus de FC U Craiova 1948 cu scorul de 2-1, în prima etapă a Superligii, stagiunea competițională 2022/2023.

Golurile formației lui Gică Hagi au fost marcate de Grameni și Artean, în timp ce pentru olteni a punctat Sidibe.

Farul a început perfect partida de pe stadionul din Ovidiu cu un gol fabulos marcat de Grameni în minutul 3. Puștiul lui Hagi a lansat o torpilă de la circa 30 de metri aproape de vinclu și a spart gheața la malul mării. Un alt gol splendid a venit în minutul 29, când Artean a reluat și el lângă vinclu cu un șut cu boltă de la marginea careului.

Finalul de prim mitan a adus eliminarea lui Marius Croitoru, antrenorul Craiovei, care a văzut al doilea galben în minutele de prelungire pentru proteste și a fost trimis în tribune de către centralul Iulian Călin.

ADVERTISING

Craiova a venit mai montată, mai motivată de la cabine, iar golul a venit cumva meritat în plasa lui Aioani. Acesta i-a aparținut lui Sidibe, o reluare cu capul perfectă după un corner, gol care a reaprins partida.

O victorie până la urmă pentru Farul, care a mai ratat apoi ocazii după ocazii, pe câteva contre rapide și frumoase ale formației lui Hagi. Ocazii ratate de exemplu de Adrian Petre, Moldoveanu sau Vlad Morar, care a și marcat un gol, anulat însă pe motiv de offside, corect.

Runda următoare, Farul va merge în deplasare la CS Mioveni, în timp ce FC U Craiova primește vizita campioanei CFR Cluj.

ADVERTISING

Echipele de start:

Farul: 12. Aioani - 5. Mladen, 17. Larie, 3. Mihai Popescu, 25. Kiki - 18. Artean, 16. Nedelcu, 24. Grameni - 22. Torje, 10. Vl. Morar, 80. A. Pitu.
Rezerve: Buzbuchi - Boboc, Grosu, Grobry, Casap, R. Ion, Mazilu, Ad. Petre, Moldoveanu.
FC U Craiova: 31. R. Popa - 44. G. Enache, 35. A. Duarte, 5. Huyghebaert. 30. Van Durmen - 6. Vl. Achim, 77. Asamoah - 24. Baeten, 10. Bauza, 11. Chiţu - 33. Compagno.
Rezerve: Mogoşanu - R. Grigore, Negru, Dr. Albu, Marquet, Sidibe, Raicea, Bahassa, Cl. Bălan.

ADVERTISING

Arbitru: Iulian Călin.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!