UEFA a anunțat posibilii adversari ale echipelor românești pentru turul III preliminar din Conference League

UEFA a anunțat posibilii adversari ale echipelor românești pentru turul III preliminar din Conference League

FCSB, Universitatea Craiova, CFR Cluj și Sepsi OSK se vor afla luni în tragerea la sorți de la Nyon organizată de UEFA pentru turul al treilea preliminar din Conference League.

Turul II preliminar va începe abia de joia viitoare, dar deja echipele românești își vor cunoaște posibilii adversari, în cazul unor victorii în dublele curente.

FCSB va evolua cu Saburtalo din Georgia, Craiova cu Vllzania Shkoder din Albania, Sepsi cu Olimpija Ljubljana din Slovenia, iar CFR Cluj cu Inter Club d’Escalades, din Andorra.

ADVERTISING

Dacă va trece de albanezi, Craiova nu va mai fi cap de serie și poate întâlni una dintre formațiile: învingătoarea dintre St Joseph’s (Gibraltar) şi Slavia Praga (Cehia), Zorya Luhansk (Ucraina), învingătoarea dintre BATE Borisov (Belarus) şi Konyaspor (Turcia), învingătoarea dintre Rijeka (Croația) şi Djurgårdens (Suedia) sau învingătoarea dintre Fehérvár (Ungaria) şi FK Qabala (Azerbaidjan). Craiova e repartizată în grupa a șasea a acestei trageri pentru Conference League, la fel precum Sepsi OSK, astfel încât cele două formaţii din România au aceiaşi posibili adversari pentru faza următoare.

Mai departe, CFR Cluj, dacă trece de campioana Andorrei poate întâlni una dintre echipele: RFS (Letonia), La Fiorita (San Marino) sau Ballkani (Kosovo), Víkingur Reykjavík (Islanda) sau The New Saints FC (Ţara Galilor), Sutjeska (Muntenegru) sau Klaksvik (Feroe), Hibernians (Malta) sau Levadia Tallinn (Estonia) şi Lech Poznań (Polonia) sau Dinamo Batumi (Georgia).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fine, singurul cap de serie din România e FCSB, care în turul III poate da de adversari mai facili, după cum urmează Ružomberok (Slovacia) sau Riga (Letonia), Kyzylzhar Petropavlovsk (Kazahstan) sau Osijek (Croaţia), Víkingur (Feroe) sau Dunajská Streda (Slovacia), Gzira United (Malta) sau Radnicki (Serbia), Gomel (Belarus) sau Aris Salonic (Grecia).

Tragerea la sorți pentru acest tur preliminar din Conference League va avea loc luni de la ora 15 și va fi LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!