Superliga: Craiova câștigă la ultima fază contra Rapidului și urcă pe locul 2

Superliga: Craiova câștigă la ultima fază contra Rapidului și urcă pe locul 2

Universitatea Craiova a câștigat, luni, scor 2-1, contra Rapidului în Giulești, în etapa a 7-a din play-off-ul Superligii.

Meciul din Giulești a început tare, cu două ocazii pentru olteni, la șutul lui Mekvabishvili și capul lui Markovic, la care a răspuns Onea cu un șut puternic de la distanță. În minutul 30, Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 30, cu capul, după o centrare din dreapta a lui Crețu.

Înainte de pauză, în minutul 43, Rrahamni a trimis cu capul, alături, din corner. S-a intrat la pauză cu 1-0 pentru echipa lui Constantin Gâlcă.

ADVERTISING

Tot Universitattea Craiova a început mai tare și repriza a doua și a ratat o ocazie mare prin Mekvabishvili, care a tras pe lângă poartă din apropiere. O șansă mare irosită de Krasniqi, în minutul 62, cu un șut din cădere, a anunțat golul egalizator al lui Borisav Burmaz din minutul 77. El a înscris cu un șut puternic, cu stângul în cross, din careu.

Nu s-a terminat, însă, egal, pentru Alexandru Crețu a marcat cu capul în minutul 90+6, la ultima fază, și a adus victoria oltenilor.

În urma succesului, Universitatea Craiov a acumulat 37 de puncte și a urfcat pe locul 2 în clasament, la egalitate cu CFR Cluj și la două puncte distanță de Farul, locul 4. Rapid a rămas pe locul 5, cu 25 de puncte, fără nicio victorie în play-off-ul acestui sezon din Superliga.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!