Revenire de senzație la FCSB: A treia mutare pentru sezonul viitor, confirmată

Revenire de senzație la FCSB: A treia mutare pentru sezonul viitor, confirmată

FCSB a confirmat o nouă mutare pregătită pentru sezonul viitor al Superligii, în care va trebui să-și apere titlul și să atace calificarea în grupele unei competiții europene.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că Malcom Edjouma (26 de ani) va reveni la echipă în vară, din împrumutul de la Bari.

Italienii nu vor să-l transfere definitiv la echipă, astfel că francezul Edjouma va reveni în Superligă, la FCSB, unde va trebui să lupte pentru un loc de titular. Becali a anunțat că Adrian Șut și Mihai Lixandru sunt intangibili.

ADVERTISING

"Pe Șut și pe Lixandru nu-i scoate nimeni din echipă. Să vedem și cu Baba Alhassan, mai vine și Edjouma", a spus Gigi Becali, conform Digi Sport.

Va fi inflație de mijlocași centrali la FCSB în sezonul viitor. Lixandru, Șut, Baba Alhassan, Darius Olaru, Eduard Radaslavescu, Ovidiu Popescu, Andrei Pandele și Malcom Edjouma vor fi soluții pentru Mihai Pintilii și Elias Charalambous.

Revenirea lui Malcom Edjouma este a treia mutare confirmată de FCSB pentru sezonul viitor, după revenirea lui Alexandru Musi (19 ani) din împrumutul de la Petrolul și prelungirea contractului lui Valentin Crețu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!