Superliga: CFR Cluj pierde două puncte surprinzătoare la Dinamo acasă

Superliga: CFR Cluj pierde două puncte surprinzătoare la Dinamo acasă

Dinamo București și CFR Cluj au remizat în penultima partidă a etapei cu numărul 12 a Superligii, stagiunea competițională 2023/2024, scor 1-1.

Un pas greșit surprinzător făcut de fosta campioană CFR la Dinamo acasă, pe stadionul Arena Națională. Dinamo a condus chiar la pauză, după golul lui Abdallah, la capătul unui joc foarte curajos, plin de tărie în defensivă și cu multe contre la poarta adversă.

GOOOL! Dinamo - CFR Cluj 1-0. Abdallah sparge gheața și înscrie pentru dinamoviști

După pauză, Bîrligea a păcălit defensiva gazdelor și a egalat în minutul 58. Portarul Golubovici a fost eroul lui Dinamo, cu două parade fantastice la șuturile lui Mogoș (90+2) și Betancour (90+8), în prelungirile partidei.

ADVERTISING

După 4 eșecuri în serie, trupa lui Ovidiu Burcă reușește să se redreseze și să scoată un punct surprinzător la fosta multiplă campioană din Liga 1. CFR Cluj l-a pierdut pe fundașul stânga și căpitanul Mario Camora, accidentat în minutul 7 și devenit indisponibil și pentru echipa națională.

S-a ținut un moment de reculegere la începutul partidei în memoria fostului căpitan dinamovist Cătălin Hîldan.

CFR Cluj ratează șansa de a veni din nou aproape de FCSB, fiind acum la 3 puncte în spatele liderului. Dinamo face 9 puncte și rămâne pe penultima poziție din ierarhie.

ADVERTISING

Echipe de start:

Dinamo: Golubovic – Costin, Patriche, Alves, Amzar – Bena – Neluț Roșu, Iglesias – Gregorio, Abdallah, Ilic. Rezerve: Began, Iulian Roșu, Țîră, Bordușanu, Bani, Giafer, Grigore, Ghezali, Irimia. Antrenor: Ovidiu Burcă.

CFR Cluj: Sava – Malico, Morgan, Ajeti, Kresic, Mogoș – Cvek, Muhar, Deac – Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Ilie, Lucaci, Filip, Fica, Mihai, Sanchez, Juricic. Antrenor: Andrea Mandorlini.

Arbitru: Ovidiu Hațegan.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!