Superliga: CFR Cluj pierde două puncte surprinzătoare la Dinamo acasă

Superliga: CFR Cluj pierde două puncte surprinzătoare la Dinamo acasă

Dinamo București și CFR Cluj au remizat în penultima partidă a etapei cu numărul 12 a Superligii, stagiunea competițională 2023/2024, scor 1-1.

Un pas greșit surprinzător făcut de fosta campioană CFR la Dinamo acasă, pe stadionul Arena Națională. Dinamo a condus chiar la pauză, după golul lui Abdallah, la capătul unui joc foarte curajos, plin de tărie în defensivă și cu multe contre la poarta adversă.

GOOOL! Dinamo - CFR Cluj 1-0. Abdallah sparge gheața și înscrie pentru dinamoviști

După pauză, Bîrligea a păcălit defensiva gazdelor și a egalat în minutul 58. Portarul Golubovici a fost eroul lui Dinamo, cu două parade fantastice la șuturile lui Mogoș (90+2) și Betancour (90+8), în prelungirile partidei.

ADVERTISING

După 4 eșecuri în serie, trupa lui Ovidiu Burcă reușește să se redreseze și să scoată un punct surprinzător la fosta multiplă campioană din Liga 1. CFR Cluj l-a pierdut pe fundașul stânga și căpitanul Mario Camora, accidentat în minutul 7 și devenit indisponibil și pentru echipa națională.

S-a ținut un moment de reculegere la începutul partidei în memoria fostului căpitan dinamovist Cătălin Hîldan.

CFR Cluj ratează șansa de a veni din nou aproape de FCSB, fiind acum la 3 puncte în spatele liderului. Dinamo face 9 puncte și rămâne pe penultima poziție din ierarhie.

ADVERTISING

Echipe de start:

Dinamo: Golubovic – Costin, Patriche, Alves, Amzar – Bena – Neluț Roșu, Iglesias – Gregorio, Abdallah, Ilic. Rezerve: Began, Iulian Roșu, Țîră, Bordușanu, Bani, Giafer, Grigore, Ghezali, Irimia. Antrenor: Ovidiu Burcă.

CFR Cluj: Sava – Malico, Morgan, Ajeti, Kresic, Mogoș – Cvek, Muhar, Deac – Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Ilie, Lucaci, Filip, Fica, Mihai, Sanchez, Juricic. Antrenor: Andrea Mandorlini.

Arbitru: Ovidiu Hațegan.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!