Superliga: CFR Cluj învinge la limită Petrolul și ține aproape de liderul FCSB

Superliga: CFR Cluj învinge la limită Petrolul și ține aproape de liderul FCSB

CFR Cluj a învins cu 1-0 pe Petrolul Ploiești, pe teren propriu, în etapa a 9-a din Superliga României.

Golul care a făcut diferența pe tabelă a fost marcat de Durel Avounou, în minutul 12, cu un șut violent de la 16 metri, după o lovitură liberă bâlbâită în interiorul careului de 16 metri al „lupilor galbeni”.

Ajeti i-a dat emoții portarului Petrolului în minutul 18, cu o lovitură de cap, apoi în minutul 43 Sava a avut emoții la o lovitură liberă plouată executată de Jair.

Pericol la poarta Petrolului a mai venit în minutul 64, printr-un șut spectaculos al lui Deac, de la marginea careului cu efect, care a zguduit bara porții lui Zima.

ADVERTISING

CFR Cluj a tremurat pentru victorie în prelungiri, când, în minutul 90+1, Papp a trimis pe poartă cu capul, dar Sava a avut o intervenție bună.

Jocul a avut și două faze controversate. În minutul 32, Sava l-a împiedicat pe Alexandru Musi să joace mingea, după ce l-a lovit cu piciorul, însă Istvan Kovacs a rămas fără reacție. Kovacs a fost în centrul atenției și în minutul 48, când Pedro Justiniano i-a luat fața lui Ajeti, în careu, iar albanezul a băgat o alunecare pe piciorul fundașului ploieștean. Din nou, arbitrul n-a luat nicio decizie, deși ar putut utiliza VAR.

ADVERTISING

În urma succesului, CFR Cluj a acumulat 19 puncte, pe locul 2 în clasamentul Superligii, la două puncte în spatele liderului FCSB (21 de puncte).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!