Superliga: CFR Cluj continuă cursa de urmărire a liderului Farul

Superliga: CFR Cluj continuă cursa de urmărire a liderului Farul

CFR Cluj s-a impus pe teren propriu în partida cu FC Argeș, din runda curentă a Superligii, menținând cursa de urmărire a liderului Farul.

Clujenii veneau după trei eșecuri la rând, cu FCSB, Craiova și Lazio, iar o victorie însemna azi o adevărată gură de oxigen. Și a fost într-adevăr un meci ușor cu Argeșul lui Croitoru, o echipă în mare derivă.

A fost 3-1 rezultatul final, după goluri marcate de Deac și Janga în minutele 2 și 25, respectiv un autogol semnat de Kollinger în minutul 62. La ultima fază a prelungirilor, în minutul 94, a marcat și Ermal Krasniqi, marea revelație a clujenilor la acest debut de an.

ADVERTISING

Bâlbâiala defensivă a argeșenilor a fost aproape comică la chiar prima fază de gol a partidei, când Deac a reluat modest din plin careu cu piciorul stâng, mingea a fost deviată de Rizzi, ceilalți fundași și portarul Micu au avut o reacție târzie și balonul a poposit în plasă. La 2-0, CFR Cluj a punctat și prin Malele, dar golul său a fost anulat pentru un henț.

Dan Petrescu a schimbat 5 jucători față de eșecul cu Lazio, dar totul a meritat până la final, căci CFR se apropie din nou la două puncte în spatele liderului Farul. Joia viitoare urmează returul cu Lazio din 16-imile Conference League, se pleacă de la 0-1 desigur.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipele de start:

CFR CLUJ: 1. Scuffet - 47. Braun, 33. Kollinger, 44. Yuri, 45. Camora - 10. Deac, 73. Muhar, 21. Boateng - 11. Petrila, 9. Malele, 92. Janga.

FC ARGEŞ: 12. Micu - 2. Tofan, 95. Zebic, 5. Turda, 22. Rizzi - 4. Meza Colli, 44. Bassong - 7. Hanne, 80. Târcoveanu, 11. Jobello - 14. Garita 

Arbitru: V. Flueran.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!