Șumudică, iritat de o întrebare primită la conferința de presă: "Mă opresc şi părăsesc sala"

Șumudică, iritat de o întrebare primită la conferința de presă: "Mă opresc şi părăsesc sala"

Marius Șumudică a fost deranjat de o întrebare primită în timpul conferinței de presă de dinaintea meciului dintre FC Argeș și CFR Cluj, din etapa a 6-a a Ligii 1.

Întrebat dacă după meciul de la Belgrad jucătorii au scandat împotriva sa la vestiar, Șumudică a amenințat că va părăsi sala.

"Aş prefera să vorbim despre meciul cu FC Argeş. Mă opresc şi părăsesc sala, dacă puneţi astfel de întrebări. Nu am ce să comentez mai mult decât că a existat o şedinţă cu conducerea clubului, cu mine, cu jucătorii. S-au spus lucrurilor pe nume, continuăm activitatea şi veţi vedea la ora jocului atitudinea jucătorilor", a spus Șumudică în cadrul conferinței de presă, potrivit Telekom Sport.

ADVERTISING

Șumudică susține că la gruparea din Gruia nu există nicio problemă de ordin disciplinar.

"A fost un comunicat al conducerii, care mă bucură. Vedem în viitor care sunt rezultatele şi ce-şi doresc oamenii din conducere de la mine, ce le pot oferi şi eu. CFR, în afara acestui rezultat negativ de la Belgrad, în campionat am arătat forţă, o echipă bine pregătită. În Europa, suntem echipa cu cele mai multe meciuri jucate, cred. Eu mereu am simţit susţinere aici, stau de vorbă cu conducerea. CFR nu are nicio problemă de ordin disciplinar sau vreo animozitate a lui Şumudică pentru jucători şi nici invers", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Meciul dintre FC Argeș și CFR Cluj se va disputa mâine seară, de la ora 21:30.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇