Drama prin care trece o fostă campioană olimpică a României, acum internată la Sanatoriul de Nevroze Predeal

Drama prin care trece o fostă campioană olimpică a României, acum internată la Sanatoriul de Nevroze Predeal

Daniela Sofronie a dezvăluit că se luptă de ani buni cu o depresie severă.

Fosta gimnastă, internată în prezent la Sanatoriul de Nevroze Predeal, a mărtărusit și că, în urmă cu doi ani, a ajuns aproape în comă la spital.

"Da, sufăr de depresie de ani buni. Este o boală greu de suportat dacă nu este tratată. La vârsta de 8 ani au început insomniile care au continuat până în ziua de astăzi. Până acum câțiva ani am reușit să țin insomniile sub control, dar, în timp, devenind foarte agresive, a trebuit să apelez la ajutorul specialiștilor.

ADVERTISING

Simptome? Anxietate, dureri de picioare, izolare, nedorința de socializare, aproape o neputință de a merge, de a face pași etc. Acum doi ani am ajuns aproape în comă la spital și am reușit să îmi revin numai datorită ajutorului a celor din jur, a doamnei dr. Cotan Raluca și a specialiștilor Centrului de Nevroze Predeal.

Mi-am luat inima în dinți și mi-am făcut curaj abia acum să scriu despre toate aceste lucruri în speranța că ajută pe cineva care simte la fel și care nu are curajul să ceară ajutor. Fie din teama de a nu fi judecat, fie din alte motive", a scris Daniela Sofronie pe Facebook, potrivit Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Daniela Sofronie, acum în vârstă de 33 de ani, a cucerit medaliile de aur (cu echipa) și argint (la sol) la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.

În același an, Sofronie a cucerit aurul (cu echipa) și argintul (la individual compus) la Campionatele Europene de la Amsterdam.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇