Şumudică dă un avertisment înaintea partidei cu Galatasaray din Turcia: ”Nu vreau să fac scandal”

Antrenorul român Marius Şumudică, șeful băncii tehnice a celor de la Yeni Malatyaspor din Superlig, este îngrijorat înainte de partida cu Galatasaray din runda curentă a campionatului turc de fotbal.

Partida are loc duminică seara de la ora 18, iar Malatya se va duela așadar cu formația românilor Olimpiu Moruţan și Alexandru Cicâldău.

”Să vină aici şi să ne bată cu fotbalul practicat pe teren şi atunci o să-i felicităm. Îmi doresc ca ambele echipe să aibă parte de un meci bun, fără intervenţia arbitrului sau a mai ştiu eu cui. Şumudică s-a schimbat acum, nu am mai văzut cartonaşe galbene sau roşii, dar cred că a venit timpul să vorbim. Nu vreau să fac scandal, dar sunt lucruri care trebuie spuse”, a declarat Șumi înainte de partidă, la conferința de presă, conform cotidianului turc Fanatik.

Malatya a ajuns deja la trei înfrângeri consecutive, fiind pe poziție retrogradabilă în Turcia, cu doar 12 puncte acumulate în 13 partide.

ADVERTISING

Antrenorul român trecut și pe la Kayseri sau Rizespor a ținut să nuanțeze și problemele de lot pe care le are: ”6-7 jucători nu au calitate de nivelul primei ligi. Cum pot să fac schimbări? Cum pot să rotesc jucătorii? Aştept ca un nebun fereastra de transferuri din ianuarie. Am vorbit cu preşedintele, avem nevoie de 5-6 jucători transferaţi. Vom juca, iar Malatya va fi în top. Nu poţi avea succes cu jucători aduşi din ligile inferioare!”.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!