Șumudică aduce critici dure oficialilor de la FRF: ”L-aș pune selecționer pe Stoichiță...poate așa mergem în Qatar”

Șumudică aduce critici dure oficialilor de la FRF: ”L-aș pune selecționer pe Stoichiță...poate așa mergem în Qatar”

Antrenorul român Marius Șumudică, tehnician în Turcia pe banca celor de la Yeni Malatyaspor s-a întors în țară pentru a petrece Revelionul alături de familie și a comentat acid demersul celor de la FRF de a alege un nou selecționer.

El nu a ratat astfel ocazia de a-i ironiza pe șefii Federației Române de Fotbal, în frunte cu directorul tehnic Mihai Stoichiță.

”Sincer, în momentul de față eu l-aș pune pe domnul Stoichiță. Este cel mai bun și cel mai în măsură să conducă”, a spus Șumudică, cel care la întrebarea dacă este cumva ironic, a răspuns imediat: ”Nu nu nu. Este în miezul problemei acolo de 5 ani, știe foarte bine ce se întâmplă, am văzut că dă ordine din tribună.

Cred că domnul Stoichiță este foarte bine pregătit. Să ne ducă la Euro în viitoarea campanie? Nu, domne’, nu. Dacă apare domnul Stoichiță, cred că fac ăștia o derogare și mergem și prin Qatar”, puncta tehnicianul român în fața presei adunate la aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

ADVERTISING

Reacția lui Loți Boloni după primele negocieri cu FRF: ”Zilele următoare, vom intra în contact”

Ultima negociere care a avut loc între oficialii federali și un antrenor a fost cea cu Ladislau Boloni, care trebuie să ofere un răspuns după ce a discutat personal cu Burleanu și Stoichiță la Nisa.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!